Inschrijvingen geopend

Sinds vandaag kunt u inschrijven voor de 26e editie van de Hoge Lage Torenloop, op zondag 10 december 2017. De inschrijvingen zijn geopend tot donderdag 7 december 2017.

U kunt zich hier inschrijven. De kosten voor de deelname bedragen € 10,- per persoon. Deelnemers kunnen indien gewenst gebruik maken van gratis busvervoer vanaf de campus van de Universiteit Twente naar de start in Oldenzaal. Meer informatie staat op de website: www.hogelagetorenloop.nl. 

Het parcours

Het parcours van de Hoge Lage Torenloop begint bij de St. Plechelmusbasiliek in hartje Oldenzaal, oftewel de hoge toren. Vanaf daar wordt er een afstand afgelegd van 15 kilometer naar de finish op het terrein van de Universiteit Twente. Op dat terrein bevindt zich het lage torentje, namelijk het verzonken Torentje van Wim T. Schippers,voor de Vrijhof.  Het parcours leidt de deelnemers door het centrum van Oldenzaal en het mooie Twentse landschap naar de Universiteit van Twente. Het parcours bestaat uit 13 kilometer verharde weg en 2 kilometer onverharde weg. Kortom: afwisseling en uitdaging genoeg!