Nieuws

Inschrijvingen geopend

Sinds vandaag kunt u inschrijven voor de 26e editie van de Hoge Lage Torenloop, op zondag 10 december 2017. De inschrijvingen zijn geopend tot donderdag 7 december 2017.

U kunt zich hier inschrijven. De kosten voor de deelname bedragen € 10,- per persoon. Deelnemers kunnen indien gewenst gebruik maken van gratis busvervoer vanaf de campus van de Universiteit Twente naar de start in Oldenzaal. Meer informatie staat op de website: www.hogelagetorenloop.nl. 

DAV Kronos neemt de organisatie Hoge Lage Torenloop over

Op zondag 10 december 2017 vindt (onder voorbehoud) de Hoge Lage Torenloop plaats, een van de meest charmante wegwedstrijden van Twente. De start is in Oldenzaal bij de St. Plechelmusbasiliek (de hoge toren) en de finish – na 15 kilometer – bij het Wim T. Schippers-torentje (de lage toren) op het terrein van Universiteit Twente.

Dubbel parcoursrecord tijdens Hoge Lage Torenloop

Twentse lopers o.a. Fabian ten Kate, Ingrid Prigge, Lesley Smit, Casper Koelma, Lisanne Meuleman en Alex Strienstra gingen afgelopen zondag de strijd met elkaar aan op het 15 km parcours van de Hoge Lage Torenloop.
Samen met 350 deelnemers renden zij bij ideale weersomstandigheden van de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal naar het verzonken torentje van Wim T. Schippers in Enschede.

Thijs Theunissen en Ingrid Prigge winnen 23e editie Hoge Lage Torenloop

De Hoge Lage Torenloop op zondag 9 november is gewonnen door Thijs Theunissen en Ingrid Prigge.
Van de hoge St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal naar het lage, verzonken torentje van Wim T. Schippers op de campus van de Universiteit Twente. De afstand van 15 km werd dit jaar weer nieuw leven ingeblazen door de Stichting Marathon Enschede.

Pagina's